Indragosteste-te !

“Iubita mea,

Indragosteste-te de cineva care te face sa te simti speciala, sa tresari si sa zambesti cand il vezi sau il auzi, care stie sa-ti transforme plansul in ras si-ti cunoaste toate tipurile de zambet, culoarea preferata, mancarea preferata, destinația de vacanta preferata si ceea ce-ti doresti si tu nici nu banuiesti.

Indragosteste-te de cineva care adora sa te tina in brate si sa se trezească dimineata langa tine, sa bea cafeaua cu tine, sa visati impreuna, sa faceti lucruri impreuna.

Indragosteste-te de cineva care te tine de mana pe strada si te saruta in public fara sa ii pese de gura lumii, care te prezinta tuturor cu iubita mea nu doar cu numele tau.

Indragosteste-te de cineva care te face sa te indragostesti cu fiecare zi mai mult, facandu-ti viata mai frumoasa si fiind langa tine sa te prinda cand lumea ta pare sa se prabuseasca.

Indragosteste-te de cineva care viseaza cu tine, adoră lucruri care-ti plac si tie, asculta aceeasi muzica, rade la aceleași glume ca tine, are simtul umorului si stie sa-si insuseasca o observatie sau o critica constructiva, care-ti asculta si considera parerile punand pret pe judecata ta.

Indragosteste-te de cineva care-ti demonstreaza ca este un bun prieten inainte de a-ti demonstra ca este un bun amant. Amantii aduc pasiunea in viata si tradeaza mai des, prietenii sunt ca ingerii, mereu aproape chiar daca nu ii vezi.

Indragosteste-te de cineva care te cunoaste mai bine decat tine insati si care desi iti stie defectele, te considera perfecta si te vrea alaturi in fiecare zi, la bine si la rau, in bucurie si in tristete, in lumina si intuneric.

Indragosteste-te cu inima si mintea si nu lasa pe oricine sa-ti intre in suflet, caci ranile sufletului sunt greu de vindecat si lasa cicatrici adanci uneori…Asta e urarea mea pentru tine astazi, 14 februarie

Cu drag,

-Mami”


One thought on “Indragosteste-te !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s