Business la Lizeanu

Este ora 1:56 intr-o noapte de miercuri spre joi. Ma plimb cu masina prin oras caci tocmai am plecat de la film si nu am somn.

Orasul e gol. Fantomatic, as putea spune. Invaluit de ceata si 3 masini ratacite pe ici pe colo, pare a fi al meu pentru cateva minute.

Ajung in statie la Lizeanu. Singurul loc care la orice ora din noapte e animat. Las loc unei ambulante sa treaca si intre timp vad trei fete ratacite pe sosea in zona Mega Image-ului.

Curve, ca sa fiu mai exacta. Dar cred ca ti-ai dat seama si tu de asta.

Parchez masina undeva mai in spate la distanta de ele cat sa nu ma observe, dar ca sa ma holbez eu. In niciun caz cu rautate. Trei la numar, una din ele chiar fata finuta, blonda, slaba, tanara, 1,80 pe tocuri si bine aranjata, daca ai fi vazut o ziua pe strada in haine normale nu ai fi ghicit ce face ea pe timp de noapte. Nu pot spune acelasi lucru si despre celelalte doua, la ele se vedea de la o posta. Trecem peste.

Al doilea gand a fost “mai dar saracele nu or ingheta cu canceru de afara?”. Aveau fuste, dres plasa sau mai stiu eu ce, tocuri bineinteles si geaca de piele. Numai la pneumonie ma puteam gandi, dar cred ca asta era ultima lor problema. Am mai stat putin. 10 minute. Una din ele m-a vazut si a intors imediat capul. Nu mi-am dat seama daca ea ma judeca pe mine ca ma uit la ele sau credea ca eu le judec pe ele. Sa ne intelegem. Nu le judecam. Imi parea rau. Mai ales de fata finuta. Sigur o ducea tartacuta mai mult de atat. Dar vremurile disperate cer masuri disperate.

Peste 15 minute a oprit un Mercedes. Blonda s-a dus la geam, a schimbat 2-3 vorbe, s-a urcat in masina si dusa a fost. Pornesc motorul si ma indrept spre casa.

2:43. Ce bine-i in pat la caldura. Stau si ma gandesc la intamplarea de mai devreme. Si in loc sa-mi mai para rau pentru ele ma gandesc cate ore muncesc eu pe zi pentru un salariu decent, iar ele probabil fac banii aia in cateva zile si nu pot decat sa zic :

“Ale dracu antreprenoare!”

Va pup,

Aveti grija de corpurile voastre.

– O


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s