Fericirea nu se striga in gura mare

11700929_945228575500480_6156699555143407751_n.jpg

Nu am mai scris pentru ca sunt fericita. Mi-am gasit linistea si pacea.

Si stiti cum se zice, fericirea nu se striga in gura mare, fericirea se traieste si se simte. Si in sfarsit stiu cum se simte.

Anul asta am plans cat pentru toti anii la un loc.  M-am consumat si aparent am dat tot ce era rau afara din mine. Am ramas cu liniste si pace.

Si fericirea a venit.

De nicaieri, fara sa ma astept, fara sa o caut, fara sa am speranta ca o sa mai stiu cum se simte, a venit si m-a strans in brate oferindu-mi un loc sa-mi rezem gandurile si indoielile.

Mi-a fost frica, recunosc. Am presupus ca o sa dispara la fel de repede cum mi-a iesit in cale. Dar mi-am dat seama ca niste presupuneri false nu ma ajuta la nimic. Mi-am dat seama ca trebuie sa-mi pastrez linistea. Asa ca nu m-am mai gandit. Nici la trecut, nici la viitor. Nu mi-a mai fost frica si nici nu mi-am mai facut sperante. Doar m-am bucurat de fericire cu recunostinta.

Si linistea a ramas. Iar fericirea mi-a zambit si mi-a oferit tot ce are mai bun.

Mie personal imi este mai usor sa compun muzica sau sa scriu un articol cand sunt trista sau agitata. Dar acum nu sunt niciuna. Acum sunt doar fericita. O sa fiu tot timpul? Cu siguranta nu. Vor fi momente si momente. Merita sa imi fac griji pentru momentele in care nu voi fi fericita si sa risc sa nu acord atentie momentelor in care sunt fericita? Nu merita.

Asa ca pentru moment vreau sa ma bucur de fericire cat pot de mult si sa fiu recunoscatoare pentru ea. Faptul ca nu stiu cat va dura ma face sa o apreciez si mai mult.

Iubiti-va si fiti fericiti,

-O.

fd9f0252acd9abb407124f85fe7f6cde


One thought on “Fericirea nu se striga in gura mare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s